Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
petram uvařila 13. 9. 2015 13:23 Matar dal khichdi (půlený žlutý hrách s rýží po indicku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 9. 2015 13:23 Matar dal khichdi (půlený žlutý hrách s rýží po indicku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Vánoce Jana Čenského: Bezpodmínečně musím mít kapra, rybí polévku a aspoň patnáct druhů cukroví, říká populární herec
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník