Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
petram uvařila 13. 9. 2015 13:23 Matar dal khichdi (půlený žlutý hrách s rýží po indicku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 9. 2015 13:23 Matar dal khichdi (půlený žlutý hrách s rýží po indicku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Pěstujeme rajčata: Jak správně zaštipovat zálistky a jak často? Díky jednoduchým radám nás čeká bohatá úroda