Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Mili Vampire uvařila 15. 12. 2020 19:23 Medové perníčky - recept z cukrářského učiliště 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mili Vampire uvařila 15. 12. 2020 19:23 Medové perníčky - recept z cukrářského učiliště 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mili Vampire uvařila 15. 12. 2020 19:23 Medové perníčky - recept z cukrářského učiliště 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mili Vampire uvařila 15. 12. 2020 19:23 Medové perníčky - recept z cukrářského učiliště 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda
24 foto Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte