Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
veganotic uvařila 13. 9. 2015 20:21 Meruňkový koláč s marcipánem a pistáciemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 13. 9. 2015 20:21 Meruňkový koláč s marcipánem a pistáciemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 13. 9. 2015 20:21 Meruňkový koláč s marcipánem a pistáciemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Daniela z Hell's Kitchen ujíždí na tataráku a bojí se cukrařiny: Vlastní restauraci bych nechtěla, vzala by mi moji lásku, říká