Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Eliza uvařila 7. 4. 2011 18:43 Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 7. 4. 2011 18:42 Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 7. 4. 2011 18:40 Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 tipů, jak v domácnosti využít jedlou sodu: Hodí se nejen do pečení, skvěle s ní i vycídíte dřez i varnou desku
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz