Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 7. 4. 2011 18:43 Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 7. 4. 2011 18:42 Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 7. 4. 2011 18:40 Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší pomazánka z ředkviček přesně podle vaší chuti: Může být s tvarohem a bylinkami nebo s vejcem, ale i veganská