Jak připravit tu nejlepší česnečku: O výrazné vůni a chuti rozhoduje vývar a správný moment přidání česneku
Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
LubaR uvařila 16. 11. 2024 16:34 Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LubaR uvařila 16. 11. 2024 16:34 Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LubaR uvařila 16. 11. 2024 16:34 Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivousek uvařila 4. 11. 2010 10:13 Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivousek uvařila 4. 11. 2010 10:13 Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivousek uvařila 4. 11. 2010 10:13 Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná