REPORTÁŽ: Vánoční trhy v Praze na Míráku: Svařák za 80 Kč, trdelník za 120 Kč, fronty u klobás a super višňák lákají davy
Marek Ztracený se práce v kuchyni nebojí: Učil se od Romana Staši, miluje špagety a obdivuje božské vaření své manželky
varilamyskakasicku uvařila 1. 5. 2013 14:02 Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 5. 2013 14:01 Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 5. 2013 14:01 Mořská treska na kmíně s ančovičkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na tu nejlepší vajíčkovou pomazánku? Výraznou chuť jí dodá hořčice, barevnost medvědí česnek, petrželka či kopřivy