Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Nonya uvařil 10. 2. 2011 22:15 Mořský jazyk (Kambala) smažený asijským způsobem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nonya uvařil 10. 2. 2011 22:10 Mořský jazyk (Kambala) smažený asijským způsobem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Holka u plotny radí: Retro jablečný dort s pudinkem a piškoty nedá moc práce, ale chutná skvěle. Recept je jednoduchý
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili