Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
NiCkHy uvařila 10. 4. 2017 19:05 Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 4. 2017 13:08 Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 4. 2017 13:08 Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 4. 2017 13:08 Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 4. 2017 13:08 Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Inspirace z MasterChef Česko 2022: Jak na dokonalé býčí žlázy podle postupů našich babiček? Důležité jsou tyhle dva kroky