Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
Silvie Lazarova uvařila 21. 5. 2019 14:02 Nádivka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 21. 5. 2019 14:02 Nádivka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 21. 5. 2019 14:02 Nádivka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 21. 5. 2019 14:02 Nádivka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Nádivka s listový špenátem Okomentovat
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný
Toskánská chlebová polévka ribollita: Znáte tohle původní jídlo chudých a víte, proč se vaří dvakrát?