Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Eliza uvařila 14. 12. 2011 20:59 Naložený Hermelín s bazalkovým pestem a plátky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 14. 12. 2011 20:59 Naložený Hermelín s bazalkovým pestem a plátky česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy