Naložený Hermelín s bazalkovým pestem a plátky česneku

Suroviny 4 porce

4 Hermelíny
4 lžičky bazalkového pesta
4 stroužky česneku
1 velká cibule
hrubě mletý pepř
jemná mořská sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny podélně rozkrojíme a každý vnitřek potřeme lžičkou bazalkového pesta. Poklademe tenkými plátky česneku, posypeme čerstvě namletým pepřem a přiklopíme.

  2. Cibuli nakrájíme na velmi tenká půlkolečka a zasolíme mořskou solí.
    Do přiměřeně velké uzavíratelné nádoby vrstvíme nasolenou cibuli a plněné hermelíny. Pokud chceme, přidáme feferonku a zalijeme olejem.

  3. Uložíme na pět dní do ledničky a další den - před konzumací - necháme při pokojové teplotě.

Komentáře k receptu Naložený Hermelín s bazalkovým pestem a plátky česneku

Tématické fráze: naloženy česnek nakladany hermelin s pestem naložení česneku česnek naložený recept na česnek naložený hermelín s pestem nakladany hermelin s bazalkou plněný hermelín s pestem naloženy hermelin pesto hermelín nakladany hermelin s parmezanem a byzalkou hermelin s pestom hermelin spestem a rozmarynem recept grilovaný hermelín týden naložený pesto na hermelin spizy s bazalkovym pestem naložený sýr diskuze hermein s pestem nakladany hermelin recept pesto grilovaný hermelín s pestem