Naložený hermelín s bazalkovým pestem a plátky česneku

Eliza Kuchařka: Eliza

4 porce Sýry 9 názorů

Suroviny

4 hermelíny
4 lžičky bazalkového pesta
4 stroužky česneku
1 velká cibule
hrubě mletý pepř
jemná mořská sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny podélně rozkrojíme a každý vnitřek potřeme lžičkou bazalkového pesta. Poklademe tenkými plátky česneku, posypeme čerstvě namletým pepřem a přiklopíme.
    Cibuli nakrájíme na velmi tenká půlkolečka a zasolíme mořskou solí.
    Do přiměřeně velké uzavíratelné nádoby vrstvíme nasolenou cibuli a plněné hermelíny. Pokud chceme, přidáme feferonku a zalijeme olejem.
    Uložíme na pět dní do ledničky a další den - před konzumací - necháme nakládat při pokojové teplotě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 785 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Naložený hermelín s bazalkovým pestem a plátky česneku

Tématické fráze: naloženy česnek nakladany hermelin s pestem naložení česneku česnek naložený recept na česnek naložený hermelín s pestem nakladany hermelin s bazalkou plněný hermelín s pestem naloženy hermelin pesto hermelín nakladany hermelin s parmezanem a byzalkou hermelin s pestom hermelin spestem a rozmarynem recept grilovaný hermelín týden naložený pesto na hermelin spizy s bazalkovym pestem naložený sýr diskuze hermein s pestem nakladany hermelin recept pesto grilovaný hermelín s pestem

Zapomněl/a jsem heslo