Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Eliza uvařila 30. 5. 2009 13:32 Naložený hermelín s olivami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 5. 2009 13:30 Naložený hermelín s olivami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 5. 2009 13:28 Naložený hermelín s olivami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 5. 2009 13:26 Naložený hermelín s olivami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 5. 2009 13:24 Naložený hermelín s olivami a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Křupavé brynzové oplatky se kdysi vyráběly jako znouzectnost, dnes jsou oblíbené nejen na Slovensku
20 foto Tarte Tatin podle Vojty Vrtišky: Jablečný koláč voní karamelem a skvěle chutná s vanilkovou omáčkou