Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
jirkajira uvařil 6. 3. 2023 06:45 Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky
Malý šplouch, velký šplouch i dlouhý krok: Vinné střiky v Maďarsku mají vtipné názvy a dají se jednoduše namíchat
K silvestrovským oslavám patří jednohubky. S využitím bramboráku, omelety i s dalšími netradičními ingrediencemi oslníte hosty