Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Marie Svarcova uvařila 15. 10. 2024 06:10 Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaKulicka uvařila 14. 10. 2024 15:42 Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem 0 0 Zobrazit detail Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem Okomentovat
Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem