Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
K@tka uvařil 24. 5. 2013 06:35 Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 24. 5. 2013 06:35 Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 24. 5. 2013 06:35 Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Božský rebarborový koláč: Úžasně vláčný moučník s jemně nakyslou chutí skvěle doplňuje křupavá drobenka na povrchu