Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
mika59 uvařila 14. 4. 2015 14:15 Noky z tvarohu a parmezánu s jarním špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 4. 2015 14:15 Noky z tvarohu a parmezánu s jarním špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro hit: Dýňový kompot à la ananas voní skořicí a hřebíčkem, důležité je dýni předem marinovat v octovém nálevu, aby nezměkla
Retro okénko: Sušenky Lucie zdobil „puntík“ džemu a dělaly se ve dvou variantách. Ty vanilkové si můžete jednoduše upéct doma