Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
nofrona uvařila 9. 8. 2012 15:50 Nové brambory, zapečené v okořeněné zakysané smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 8. 2012 20:03 Nové brambory, zapečené v okořeněné zakysané smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 8. 2012 20:03 Nové brambory, zapečené v okořeněné zakysané smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 8. 2012 20:03 Nové brambory, zapečené v okořeněné zakysané smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu