Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
zizala uvařila 18. 5. 2016 17:12 Obalovaný lilek plněný sýrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 18. 5. 2016 17:12 Obalovaný lilek plněný sýrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelňačka na Hrad? Eva Pavlová prozradila recept na oblíbenou polévku generála Pavla. Nechybí v ní slanina, houby ani švestky