Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
HankaPu uvařila 13. 7. 2009 15:49 Omáčka ke grilování 0 0 Zobrazit detail Omáčka ke grilování Okomentovat
HankaPu uvařila 13. 7. 2009 15:47 Omáčka ke grilování 0 0 Zobrazit detail ...grilování... Okomentovat
HankaPu uvařila 13. 7. 2009 15:44 Omáčka ke grilování 0 0 Zobrazit detail Omáčka ke grilování Okomentovat
Špenát na 5 různých způsobů: V palačinkách plněných svěží tvarohovou náplní a šunkou chutná fantasticky
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Masarykovo cukroví voní oříšky a doslova se rozplývá na jazyku. Je přitom jednoduché, jen ořechy je třeba předem připravit