Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
tejaja uvařila 13. 10. 2019 15:15 Omáčky C, Č, D (cibulová se žampióny, cibulová základní, česneková, dragounská houbovka, dýňová) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 13. 10. 2019 15:15 Omáčky C, Č, D (cibulová se žampióny, cibulová základní, česneková, dragounská houbovka, dýňová) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 13. 10. 2019 15:15 Omáčky C, Č, D (cibulová se žampióny, cibulová základní, česneková, dragounská houbovka, dýňová) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Božský rebarborový koláč: Úžasně vláčný moučník s jemně nakyslou chutí skvěle doplňuje křupavá drobenka na povrchu
Jak na Tučný čtvrtek nejlépe opéct jitrnice, aby nepopraskaly: Křupavé na povrchu a šťavnaté uvnitř budou díky těmto trikům