Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
tejaja uvařila 13. 10. 2019 15:15 Omáčky C, Č, D (cibulová se žampióny, cibulová základní, česneková, dragounská houbovka, dýňová) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 13. 10. 2019 15:15 Omáčky C, Č, D (cibulová se žampióny, cibulová základní, česneková, dragounská houbovka, dýňová) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 13. 10. 2019 15:15 Omáčky C, Č, D (cibulová se žampióny, cibulová základní, česneková, dragounská houbovka, dýňová) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatomartinské rohlíčky podle staročeského receptu chutnají skvěle a provoní celý dům. S ořechovou náplní jsou dokonalé
50 nejoblíbenějších polévek světa: Top desítce vládne Asie, českou česnečku předběhla slovenská kapustnica. Které další se umístily?
6 foto Česká baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa v přípravě kávy. Vyzkoušejte její recept, jak si doma uvařit parádní nápoj