Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
mika59 uvařila 7. 2. 2020 14:34 Opékané brambory s máslovým pórkem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 2. 2020 14:34 Opékané brambory s máslovým pórkem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 2. 2020 14:34 Opékané brambory s máslovým pórkem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Levné asijské nudle: Stačí jen pár ingrediencí a na stole je pikantní pokrm, který chutná lépe než z asijského bistra
Tortellini se šalvějovým máslem (tortellini nodo d´ amore) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 1974andrea