Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
tejaja uvařila 26. 1. 2016 09:06 Ořechová srdíčka se žloutkovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 1. 2016 09:06 Ořechová srdíčka se žloutkovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smažený chřest je křupavý a šťavnatý. Netradiční úprava jarní zeleniny přináší nové chutě, je snadná a rychlá
Vyzkoušeli jsme tahini kávu: Nejnovější kávový hit válcuje i matcha latté – a chutná překvapivě dobře