Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
varilamyskakasicku uvařila 17. 10. 2012 21:30 Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 17. 10. 2012 19:42 Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 17. 10. 2012 19:42 Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Záleží na množství oleje při smažení i na způsobu obalování, říká