Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
petram uvařila 6. 7. 2015 18:29 Osvěžující okurkové smoothie s kokosovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 7. 2015 18:29 Osvěžující okurkové smoothie s kokosovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sushi balls: Rýžové kuličky plněné lososem a okurkou chutnají jako klasické sushi, přitom jsou mnohem jednodušší na přípravu
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí