Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
sidera uvařila 21. 7. 2010 15:51 Palačinky s nivou 0 0 Zobrazit detail na talíři obložíme zeleninou Okomentovat
sidera uvařila 21. 7. 2010 15:51 Palačinky s nivou 0 0 Zobrazit detail vše smícháme v palačinkové těsto Okomentovat
Holka u plotny vaří: Krémová dýňová polévka voní kokosovým mlékem a se semínky a bylinkami chutná božsky
Hubnutí podle Petry z MasterChefa: Zkušená koučka radí nic si nezakazovat a nestresovat se. A přidává recept na skvělé zelňáky