Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborné šunkofleky s uzeným masem jsou obědovou klasikou. Zjemněné smetanou a voňavé kořením chutnají božsky
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience