Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
Lovecký řízek neboli Jägerschnitzel: Podává se s lahodnou houbovou omáčkou a špeclemi, nebo s křupavými hranolky
7 tipů, jak na nejlepší bublaninu: Důležitý je druh těsta i ovoce a taky správná teplota trouby. Co ještě nepodcenit?