Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Sabinka uvařila 8. 8. 2010 09:47 Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sabinka uvařila 8. 8. 2010 09:47 Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Náš život s celiakií: Recept na náš rodinný cuketový perník bez lepku si oblíbili všichni, Áňa ho přímo zbožňuje
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?