Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: První týdny velké změny? Kafe bez cukru a začátek půstu
Úžasný křehký jahodový koláč s rebarborou a mandlemi: Vláčné těsto s kombinací sladkých i kyselých chutí, které se prolínají
Česnek potřebuje v květnu pohnojit dřevěným popelem a koktejlem s dusíkem a hořčíkem, odmění se bohatou úrodou
Sabinka uvařila 8. 8. 2010 09:47 Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sabinka uvařila 8. 8. 2010 09:47 Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Jan Punčochář připravil speciální hot dogy pro Oktagon: V prodeji bude 3000 kusů a vydávat se budou do 30 vteřin
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami