Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
MiskaKulicka uvařila 19. 1. 2025 18:31 Panna cotta s citronovým krémem 0 0 Zobrazit detail Panna cotta s citrónovým krémem Okomentovat
12 foto Velký přehled struhadel: Kolik stojí to na hranolky, kolik elektrické a co zvládne struhadlo multifunkční
7 foto Udělali jsme domácí tyčinku Margot a porovnali chuť a cenu: Příprava je snadná, cena skoro stejná, ale chuť neporovnatelná!