Gnocchi s kuřecím masem, zapečené s hořčičnou smetanou

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Těstoviny 1 názor

Suroviny

500 g chlazených gnocchi
3 kuřecí prsa
1 cibule
sůl
pepř
sušený česnek v prášku
250 ml smetany ke šlehání
2 lžíce hrubozrnné hořčice
pár snítek estragonu nebo jiná bylinka
150 g goudy
olej
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Noky uvaříme podle návodu na obalu.

  2. Maso nakrájíme na menší kousky a spolu s nasekanou cibulí ho orestujeme doměkka na rozehřátém oleji, pak ho osolíme, opepříme a dochutíme lžičkou sušeného česneku.
    Takto připravené maso dáme do pekáčku, přisypeme uvařené scezené noky a promícháme.

  3. V misce prošleháme smetanu s hořčicí a nasekaným estragonem, lehce osolíme a opepříme.
    Smetanovou zálivkou zalijeme noky a navrchu posypeme nastrouhaným sýrem.
    Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a necháme 15 minut zapéct, až se sýr rozteče a smetanová omáčka začne bublat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Gnocchi s kuřecím masem, zapečené s hořčičnou smetanou

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo