Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Nikina uvařila 6. 9. 2013 06:31 Pappardelle s žampiony, slaninou a rukolovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 6. 9. 2013 06:31 Pappardelle s žampiony, slaninou a rukolovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 6. 9. 2013 06:31 Pappardelle s žampiony, slaninou a rukolovým pestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka