Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:21 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:21 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:20 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:20 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:20 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli
Historie na talíři: Stavitelé Stonehenge si pochutnávali na mase a měli ingredience na přípravu jednoduchého „cheeseburgeru“