KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:21 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:21 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:20 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:20 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 10. 2013 15:20 Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeské zelňáky: Na křupavé slané placky z kysaného zelí a brambor stačí jen pár ingrediencí a jsou snadné na přípravu
21 foto Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
15 foto Kašpárek v Hell's Kitchen klečel i ječel: Vaříte, abyste jídlo vyhodili, máte mě u zadku, vůbec nevnímáte, co říkám