Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
evosheek uvařil 24. 10. 2012 16:38 Párky se zelím (Polské jídlo) 0 0 Zobrazit detail Po dušení Okomentovat
evosheek uvařil 24. 10. 2012 16:37 Párky se zelím (Polské jídlo) 0 0 Zobrazit detail Před dušením Okomentovat
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli