Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párky se zelím (Polské jídlo)

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

24. 10. 2012 18:37

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie4 254 kJ / 1 017 kcal
Bílkoviny74,98 g
Tuky35,42 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 4,36 g
Sůl10,10 g
Sacharidy56,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jak říkají Poláci: "Jedzcie, pijcie i popuszczajcie pasa" což znamená "Jezte, pijte a buďte veselí".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lukaš ondetka

11. 5. 2014 17:42

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2012 11:25

Je to jedna z mnoha obměn polského"bigoše"který má teta,bydlící v Bytomu u Katowic vařívala hodně často.Je pravda,že po válce to mívali bez uzeniny(masa)ale i tak si na tom vždy moc pochutnávali:-)
Tvou chutnou variantou bych nepohrdla:-p+8:yes:ale také bych si naložila víc;-):-))

magdalenka magdalenka

25. 10. 2012 08:51

evosheek:dovolím si upresniť preklad, znamená to: "jedzte, pite a popúšťajte si opasky!" (teda - uvoľnite si opasky);-)

Hanis

25. 10. 2012 08:50

Tak to bych si dala :-p

evosheek evosheek

24. 10. 2012 20:01

Pro ty méně chápavé jsem název trochu pozměnil.

...

24. 10. 2012 19:36

Klara:Asi proto, že je to polský recept, ne??
Vy na Slovensku neznáte papriku, že musíte vařit maďarský paprikáš:-?

jarda Kadic jarda Kadic

24. 10. 2012 19:35

Zajisté bylo myšleno, že toto jídlo, nikoliv suroviny pochází z Polska, kdo to nepochopil, nepochopí nic!!!!!

Klara Klara

24. 10. 2012 19:28

To v Čechách nieto zelí:-?:-?

Lenka

24. 10. 2012 19:17

Proč z Polska??? Už by jsme mohli přestat dovážet "maso" z Polska, ať si tam ten jejich hnus nechají!!!

BILKOVAI BILKOVAI

24. 10. 2012 19:08

A já myslela, že "Jezte do polosyta" podle porce na talíři. Já bych snědla trojnásobek:-8:-)):yes:

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

24. 10. 2012 18:54

Že by??

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na pokrmy z párků párky se zelím jidlo se zelim párek se zelím polskejidlo jídlo s párkem jidla s parkem jídla se zelím bikos recepty párky v zelí párky a zeli parky na zeli řecký bikos bikos recept parek sezelim bikoš pokrm recept na pokrm z párků parky zeli polske recepty polska jidla.cz

Suroviny: klobása, cibule, zelí, voda, víno bílé, mrkev, brambory, sůl, pepř, rozmarýn, sádlo

TopRecepty.cz

Párky se zelím (Polské jídlo)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gMDl