Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 20. 10. 2016 19:01 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dezert sladký jako med: Pachlava je plná oříšků a nápadně se podobá turecké baklavě. Tuto jednoduchou verzi zvládne každý
5 foto Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu