Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 10. 2016 10:30 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 20. 10. 2016 19:01 Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé
Slaninový velikonoční pletenec z kynutého těsta: Slaná varianta mazance s křupavými škvarečky a sypaná semínky chutná božsky