Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2016 21:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 209 kJ / 3 635 kcal
Bílkoviny196,46 g
Tuky298,28 g
Vláknina3,79 g
Cholesterol 4,94 g
Sodík 2,08 g
Sůl5,00 g
Sacharidy39,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

medanek

29. 10. 2016 14:48

:yes: :yes: :yes: :-K

Ivace64

29. 10. 2016 12:41

Vložila jsem fotografie, na kterých je vidět, že paštika opravdu obsahuje sušené švestky a brusinky.:-K

hosta

22. 10. 2016 23:35

Ivace64: Ivo, nikdo ti nepodsouvá, že by to nebyla tvá paštika, již několikátý dotaz ale zněl KDE JSOU TY ŠVESTKY A BRUSINKY, které by na řezu byly vidět, pokud by tam byly - i nasekané. Je to jako v té původní pohádce o perníkové chaloupce - "osobo nešly tudy děti?" - "pleju len":-) Odpovídáš na vše možné, jen ne na dotaz;-)

Ivace64

22. 10. 2016 23:01

maris: foto patří k této paštice, je již z dřívějška, je i na pažitce, nedávala bych sem foto, které nepatří k receptu ,brusinky i švestky dávám do paštiky nasekané. :-K

maris

22. 10. 2016 15:07

Ivace64: vidím,že to, že na fotkách je jiná paštika, než na kterou je recept, nehodláš řešit, nehodláš recept upravit nebo přidat odpovídající fotky. No nic - je to Tvá věc......;-):-)

Ivace64

22. 10. 2016 14:46

magdalenka: děkuji Magdi :-K

magdalenka

22. 10. 2016 08:25

Brusinky a slivky v paštike nevidno, asi ich tam autorka tentokrát pri výrobe nedala. Slivovicu nemusím, radšej koňak na namočenie ovocia (klasika) a mandle by som nechala v celkou, aby chrumkali...je to príjemné. Fotky sú však veľmi lákavé.

Ivace64

21. 10. 2016 19:06

hosta: děkuji:-K

nanny

21. 10. 2016 14:05

<3:-D:-K:yes:

maris

21. 10. 2016 10:58

Ivo, nezapomněla jsi vmíchat do paštiky ty naložené švestky a brusinky ? Brusinky tu máš jen na ozdobu, ale v paštice ne. Protože to už nemixuješ, ale přidáváš nakonec, tak by tam snad byly vidět, ne ?:-) Nebo jsi přidala jinou fotku;-)
Než jsem tento komentář napsala, tak jsem si fotky důkladně prohlídla, ale opravdu je tam nevidím:-)

hosta

21. 10. 2016 09:31

Asi bych nechala ty posekané mandle vcelku, už je nemixovala, slivovici vyměnila za koňak - ale vypadá moc lákavě a jako vždy - krásná fotka:yes:

spagetka

21. 10. 2016 05:29

Fajn:yes::yes:

casino

20. 10. 2016 23:01

Sušené ovoce ve slivovici?
No, chutě jsou různé...

Mixovat mandle?
No, třeba budou i pak křupat...

Želatina do paštiky?
No, proč ne...

Sypat jednodruhové koření do paštiky?
No, už vidím kuchyňku jak si rve vlasy, když to přešvihla např. s hřebíčkem...

Ale jinak dobré:-)

mika59

20. 10. 2016 21:19

Super Ivčo..:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kachní paštika recept brusinky k pastice paštika z kachních jater kachní paštika se slivovicí paštika z kachních jater recept kachní játra s brusinkami padtika z kachnich jater recept na kachní játra želatina na paštiky kachní játra paštika recept na pastiku recept na pastiku z kachnich jater recept na paštiky jake mandle patri do pastiky kachni pastika s mandle paštika recept srnčí paštika s s brusinkami foto padtika recept kureci pastika se švestkami recept na kachní paštiku

Suroviny: játra kachní, bok česnekový, cibule, česnek, máslo, smetana ke šlehání, želatina, švestky sušené, víno, sůl, pepř černý, tymián, koření hřebíček, skořice mletá, badyán, mandle sekané

TopRecepty.cz

Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5zDA