Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
tejaja uvařila 10. 10. 2016 05:20 Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 10. 2016 05:19 Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 10. 2016 05:17 Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku