Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
tejaja uvařila 10. 10. 2016 05:20 Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 10. 2016 05:19 Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 10. 10. 2016 05:17 Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Fantastické rohlíky filipky z celozrnné mouky. Jak na ně, aby byly zvenčí křupavé a uvnitř nadýchané?
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky