Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Otec Manuel uvařil 21. 2. 2021 18:37 Pečená krkovice v PH (14 dní naložená) a máslová tarhoňa s baby špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 19. 11. 2020 00:54 Pečená krkovice v PH (14 dní naložená) a máslová tarhoňa s baby špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 19. 11. 2020 00:54 Pečená krkovice v PH (14 dní naložená) a máslová tarhoňa s baby špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 19. 11. 2020 00:54 Pečená krkovice v PH (14 dní naložená) a máslová tarhoňa s baby špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 19. 11. 2020 00:54 Pečená krkovice v PH (14 dní naložená) a máslová tarhoňa s baby špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kynuté koláče se sladkou zelnou náplní podle cukráře Josefa Maršálka: Provoněné skořicí a ochucené jablky chutnají fantasticky
Co s přebytky úrody? Ovocné dřeně jsou skvělým letním osvěžením, potřebujete na ně jen dvě ingredience a hotové jsou za chvíli