Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Pawla uvařila 25. 1. 2013 19:42 Pečená pražma na římském kmínu a citrónech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pawla uvařila 25. 1. 2013 19:42 Pečená pražma na římském kmínu a citrónech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Pesto z medvědího česneku má výraznou chuť i vůni a skvělé je na těstoviny i na topinky
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky