Pečená pražma na římském kmínu a citrónech

Suroviny 1-2 porce

pražma
citron
římský kmín
tymián
hrubá mořská sůl
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Pražmu nařežeme do zářezů vmasírujeme olivový olej, římský kmín, tymián a sůl.

  2. Do "bříška" dáme citróny, osolíme, okořeníme.

  3. Rybu dáme na plech, vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě při 160°C cca 15 minut.

Komentáře k receptu Pečená pražma na římském kmínu a citrónech

Tématické fráze: pražma recept římský kmín recepty prazma pecena v troube pecena prazma recept naprazmu morskou pečená ryba na kmíně římský kmín recepty ryba pečená ryby na na kmíně ryba na kmínu recept na pečenou pražmu pražma pecena pražma pečená videorecept recept na pražmu pražma na mořské soli a kmínu ryba na kmine prazma s kminem pražma filet recept pražma pečená ryba na kmíně recept pecena prazma v troube