Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Ivace64 uvařila 8. 11. 2017 19:08 Pečené brambory s majoránkou, rajčaty, česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 8. 11. 2017 19:08 Pečené brambory s majoránkou, rajčaty, česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Cukrář Josef Maršálek radí: 5 triků, jak připravit dokonale nadýchané a jemné kynuté těsto, a na co si dát pozor
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment