Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
ladoska uvařila 11. 2. 2014 11:35 Pečené kuřecí stehno se žampiony a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ladoska uvařila 11. 2. 2014 11:35 Pečené kuřecí stehno se žampiony a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ladoska uvařila 11. 2. 2014 11:35 Pečené kuřecí stehno se žampiony a fazolovými lusky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař