Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:50 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:50 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:49 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:49 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:48 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý