Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:50 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:50 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:49 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:49 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 1. 2016 14:48 Pečený "segedín" s bramborem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců