Suroviny
Porce: cca 3 porce omáčky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,59 g |
Tuky | 35,89 g |
Vláknina | 6,81 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Moje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 1 minutou
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 13 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 16 hodinami
Tématické fráze:
vařený hovězí jazyk recepty,
úžený hovězí jazyk,
vařený uzený jazyk,
vařený hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk recepty,
uzený hovězí jazyk recept,
vařený hovězí jazyk recept,
recept na uzený hovězí jazyk,
hovězí jazyk,
hovězí jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
recepty na hovězí jazyk,
recept na uzeny jazyk,
uzený hovězí jazyk s pikantní omáčkou,
recepty na uzený hovězí jazyk,
uzeny jazyk,
hovezi jazyk vařený,
hovězí uzený jazyk,
hovězí jazyk s omáčkou,
hovězí omáčka
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
vývar,
olej olivový,
cibule,
protlak rajčatový,
chilli paprika čerstvá,
pasta wasabi,
ocet vinný,
česnek,
pepř,
smetana,
vývar,
nať petrželová,
kapie
Komentáře (9)
K receptu: Pro začátečníky by možná bylo užitečné doplnit, že jazyk se nejlépe loupe ještě zahorka. Recept zní velmi lákavě