Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
maris uvařila 29. 5. 2021 15:11 Petrželkové pesto s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 29. 5. 2021 15:11 Petrželkové pesto s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná