Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
adela73 uvařila 19. 11. 2018 10:08 Pickles ze zelí a mrkve 0 0 Zobrazit detail Pickles ze zelí a mrkve Okomentovat
adela73 uvařila 19. 11. 2018 10:08 Pickles ze zelí a mrkve 0 0 Zobrazit detail Pickles ze zelí a mrkve Okomentovat
Legendární švestkový koláč z New York Times: Podle receptu z roku 1983 se jednoduše dělá a božsky chutná
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice