Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
pepab uvařil 16. 12. 2010 11:08 Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pepab uvařil 16. 12. 2010 11:08 Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Klasické české rizoto s vepřovým, hráškem a mrkví je skvělé i s houbami. Příprava je snadná, chuť božská
Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější