Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
Marie Svarcova uvařila 14. 6. 2020 04:58 Pikantní plátky z vepřové kýty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 14. 6. 2020 04:58 Pikantní plátky z vepřové kýty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 14. 6. 2020 04:58 Pikantní plátky z vepřové kýty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 14. 6. 2020 04:58 Pikantní plátky z vepřové kýty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 14. 6. 2020 04:58 Pikantní plátky z vepřové kýty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Anglický velikonoční koláč simnel cake zdobí mandloví „apoštolové" a nadchne hlavně milovníky marcipánu