Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
JanaDorazinova uvařila 19. 12. 2017 11:17 Pikantní vepřové s houbami a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 11. 3. 2011 11:09 Pikantní vepřové s houbami a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 11. 3. 2011 11:09 Pikantní vepřové s houbami a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží