Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Angel 666 uvařila 12. 7. 2015 16:31 Placičky z pečeného lilku a ořechů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 12. 7. 2015 16:31 Placičky z pečeného lilku a ořechů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 12. 7. 2015 16:31 Placičky z pečeného lilku a ořechů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Coco Chanel věřila, že víno a kaviár ji udrží věčně mladou. Ujížděla na horké čokoládě a občas si dala francouzskou cibulovou polévku