Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 29. 5. 2011 10:13 Platýs v krémové marinádě a citrusech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 10:13 Platýs v krémové marinádě a citrusech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 10:12 Platýs v krémové marinádě a citrusech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 10:12 Platýs v krémové marinádě a citrusech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 5. 2011 10:12 Platýs v krémové marinádě a citrusech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Palačinky jianbing z čínského tržiště jsou tenoučké jako papír a plněné slanými krekry, křupavou slaninou a čerstvou zeleninou
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme